• Пн-Пт: 08-1700
  • Сб: 08-1400

(098) 264-97-87

Мобільні номери
  • (095) 493-56-00
  • (098) 264-97-87
  • (093) 846-14-22
  • (073) 030-31-91
  • Наша група в Viber (073) 030-31-91: Олег E-1.com.ua
  • Наша група в Telegram: Олег E-1.com.ua
м. Львів,
вул. Городницька, 47

Вхід

Алмазні бруски для заточування ножів

код товару: 42786
Алмазний брусок для заточування ножів 150мм 300Grit
Хіт продажів!

Алмазний брусок для заточування ножів 150мм 300Grit

311 грн.
В наявності В наявності В наявності
Купити
Виставляємо рахунок з ПДВ
Власний імпорт
код товару: 42787
Алмазний брусок для заточування ножів 150мм 400Grit
Хіт продажів!

Алмазний брусок для заточування ножів 150мм 400Grit

311 грн.
В наявності В наявності В наявності
Купити
Виставляємо рахунок з ПДВ
Власний імпорт
код товару: 42788
Алмазний брусок для заточування ножів 150мм 600Grit
Хіт продажів!

Алмазний брусок для заточування ножів 150мм 600Grit

311 грн.
В наявності В наявності В наявності
Купити
Виставляємо рахунок з ПДВ
Власний імпорт
код товару: 43191
Брусок алмазний для заточування ножів 150мм 300Grit
Хіт продажів!

Брусок алмазний для заточування ножів 150мм 300Grit

134 грн.
В наявності В наявності В наявності
Купити
Виставляємо рахунок з ПДВ
Власний імпорт
код товару: 43190
Брусок алмазний для заточування ножів 150мм 400Grit
Хіт продажів!

Брусок алмазний для заточування ножів 150мм 400Grit

131 грн.
В наявності В наявності В наявності
Купити
Виставляємо рахунок з ПДВ
Власний імпорт
код товару: 43188
Брусок алмазний для заточування ножів 150мм 600Grit
Хіт продажів!

Брусок алмазний для заточування ножів 150мм 600Grit

131 грн.
В наявності В наявності В наявності
Купити
Виставляємо рахунок з ПДВ
Власний імпорт
код товару: 43192
Набір алмазних брусків для заточування ножів
Хіт продажів!

Набір алмазних брусків для заточування ножів

192 грн.
В наявності В наявності В наявності
Купити
Виставляємо рахунок з ПДВ
Власний імпорт

В інтернеті повно різних статей, форумів і відео, присвячених процесу заточування і наше завдання, як інтернет-магазину не вчити Вас, а дати можливість купити за найкращими цінами дане пристосування.

Деякі намагаються не морочитися на цьому і в побуті використовують невеликі електричні верстати. Якість заточування виходить посереднє, але за пару трійку - хвилин ріжучі властивості ножа відновити цілком реально. Досвід, як такої, не потрібен, включили верстат, вставили в паз ніж, провели кілька разів змінюючи сторону і ніж готовий. Для їдальнях, кафе і ресторанів цілком зручна річ. Однак ті, хто звик все доводити до досконалості дану роботу буде виконувати тільки за допомогою спеціальних абразивних або алмазних брусочків для заточування ножів, кусачок, стамесок, щипчиків і навіть рибальських гачків.
Робота ця вимагає не тільки певного досвіду і наявності каменів різної зернистості; вона повільна і трудомістка. Спочатку використовується велике зерно, потім більш дрібне, яке видаляє з поверхні подряпини, що залишилися після попереднього бруска.

На ринку, у що стоять на узбіччях дідусів, можна цілком знайти якісні бруски виробництва СРСР, більшість же торгують точок продають продукцію китайського ширвжитку (хоча, буває навіть з написом Made in Germany). Дана продукція має вкрай низькими споживчими властивостями, оскільки через слабке сполучного зерна абразиву миттєво випадають і бруски потрібно правити, буквально через десять хвилин роботи.

Ми пропонуємо тільки високоякісні професійні вироби вітчизняного виробництва!

Що потрібно знати перед покупкою алмазного бруска для заточування ножів.

Зерно 200/160 (велике зерно) - формування ріжучої кромки і завдання кута заточування.

Зерно 100/80 - чорнова заточка.

Зерно 40/28 - чистова заточка.

Зерно 20/14 - тонка доведення.

Зерно 7/5 - найтонша доведення на межі з поліруванням.

Зерно 3/2 - полірування.

Полтавські і веневські алмазні затокові бруски не змочуються водою, але перед використанням рекомендуємо капнути кілька крапель оливкової олії (можна промислове трансформаторне, але тільки не соняшникова) для підвищення продуктивності роботи. після роботи його можна просто промити водою.

Якщо періодично виникає необхідність заточування в похідних умовах, то рекомендуємо купити, цілком доступні за ціною, абразивні бруски для заточування ножів невеликого розміру 100мм х10мм х 20мм, так званий, похідний варіант для риболовлі та полювання. Він займає мінімум місця і поміститься навіть в піхвах.

Розмір 150мм х 10мм х 25мм зручний як для ручної заточування, так і для використання в пристроях типу Edge Pro Apex.

Розмір 200мм х 16мм х 40мм - найзручніший розмір для ручної заточування. З ним навіть новачок зможе відновити самий "запущений" ніж. До речі, радимо, перед використанням покласти брусок для заточування ножів в воду, на кілька хвилин, до припинення появи бульбашок, а потім капнути кілька крапель миючого засобу для видалення жирової плівки.

У нашому інтернет-магазині викладені найпопулярніші у майстрів-професіоналів моделі українського виробництва. Ми є ексклюзивними представниками компанії-виробника, пропонуємо кращі ціни і чудову якість (сточити алмазний брусок за своє життя у вас навряд чи вийде !!!).

Вгору