Технічні характеристики:
Матеріал виготовлення корпусу: пластик із гумовою вставкою.
Країна виробництва: Тайвань.
Точильний блок: твердий сплав.
Твердість точилкового каміння: 88-90 HRC.
Призначення: відновлення ріжучої кромки на кухонних, побутових, кишенькових, ремісничих та туристичних ножах із незазубленими лезами.
Час заточування: не більше 1 хвилини.
Переваги моделі:
Попередньо встановлений кут заточування, який дозволяє досягти ідеального результату в домашніх і похідних умовах, і не вимагає спеціальних навичок володіння та досвіду заточування.
Робочі елементи виготовлені із твердого сплаву (карбід вольфраму) для виняткової довговічності та міцності.
Може використовуватися як правшою, так і лівшою.
Рукоятка для зручного та надійного хвату, окремим відсіком для вказівного пальця та антиковзним гумовим покриттям.
Стругачка не іржавіє; її можна мити водою з милом або в посудомийній машині.
Безпечна конструкція для ручного користування кухарями, садівниками, мисливцями та домогосподарками.
Як користуватися:
Покладіть ніж на стіл або стільницю ріжучою кромкою вгору, щоб кінчика леза виходив за край столу.
Поєднайте ріжучу кромку леза з V-подібною виїмкою на точилці.
Утримуючи однією рукою рукоятку ножа, розташуйте головку точилки під прямим кутом до краю леза.
Тримайте точилку пальцями, злегка натисніть великим пальцем і рухайте її, при цьому лезо ножа має залишитися нерухомим.
Працюйте тільки в одному напрямку, а не туди і назад!
Може знадобитися кілька проходів, перш ніж скошена кромка леза прийме правильний кут.
Зазвичай 3-5 проходів достатньо, щоб одержати бритвенно-гострий край.
Пам'ятайте, що легкого тиску достатньо, оскільки сильний притиск може призвести до втрати контролю над точилкою та отримання порізу.